Imaginile spun totul



Actuala administraţie locală din Timişoara a încălcat un contract făcut în urmă cu patru ani, alături de generaţia tânără din Timişoara. Primarul actual a promis realizarea unui Skatepark. Era un proiect mic, realizabil imediat. 

Încercaţi vă rog, încercaţi să vedeţi câte din cele 10 proiecte majore, promise de actualul primar acum patru ani, s-au şi realizat. Găsiţi ceva? 

Nici măcar proiectele relativ mici nu s-au realizat, cum este cazul cu Skatepark-ul, aşa că a fost o naivitate să ne aşteptăm la realizarea proiectelor mari...


A uitat ce a promis. 

Tinerii cu skate-urile la ei s-au revoltat, au organizat un protest, acum o lună. Mai mult, cred că sunt decişi să-l schimbe pe actualul primar, aşa arată primele rezultate ale sondajului apărut de dimineaţă, se poate răspunde la el chiar aici.

În ţară sunt oraşe cu mai multe Skatepark-uri, în Cluj, Oradea, Bucureşti. Aici se află harta cu cele 40 de Skatepark-uri din România.

Imaginile spun totul.




Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Trista zi a tinerilor

(de)compromis

Când se va bloca economia Timişoarei şi Aradului? Ce se poate face? Despre previzibila criză socială nu vorbeşte nimeni?

Aglutinarea fragmentelor de adevăr și minciună. O fantomă bântuie agenda publică: Statul Paralel.

Pâine şi circ, sezonul 2016

Cum se negociază o majoritate?

Foto, video şi scurte note (la cald) despre Revolution Festival 2016

Parlamentare 2016: Ponta vs Blaga în Circumscripţia electorală 37 Timiş

[ CARTEA DE SÂMBĂTĂ ] Citind "Femeia cu Părul Roşu"

Madonna la PSD